OPELCONNECT - EEN NIEUWE MANIER OM VERBONDEN EN VEILIG OP DE WEG TE BLIJVEN

Is jouw auto uitgerust met OpelConnect? Ontdek een nieuwe manier om verbonden en veilig onderweg te blijven. Een slimme reeks Connected Services biedt je een nieuwe mate van veiligheid en ondersteuning - waar en wanneer dan ook. Registreer gratis in de OpelConnect Store.

Live Navigatie - blijf gefocust op het rijplezier terwijl je beschikt over de laatste verkeersinformatie op jouw route (via TomTom services). 3 jaar gratis!
Veiligheidswaarschuwingen - real-time updates over gevarenzones, flitsmeldingen en mogelijke problemen op de weg (via TomTom services). Op veel nieuwe Opel-modellen al geïntegreerd in de bundel Live Navigatie Plus; 3 jaar gratis!
Voertuigstatus & Informatie - bewaakt de staat van jouw auto en informeert je en jouw dealer over geconstateerde problemen - voor een nieuwe, zorgeloze rijervaring. Helemaal gratis!
E-Remote Control voor elektrische voertuigen - beheer het opladen van de auto en stel de temperatuur in het interieur in via de myOpel-app en nog veel meer!

Activeer nu de Connected Services en profiteer van zorgeloos rijden:

1. Zorg ervoor dat je jouw auto hebt toegevoegd aan jouw myOpel-account (via de website of app).
2. Selecteer een voorkeurs dealer - degene die moet worden geïnformeerd over eventuele veiligheidsproblemen in jouw auto (voor Voertuigstatus & Informatie).
3. Navigeer naar de OpelConnect-store (connect.opel.nl) en activeer de beschikbare Services voor jouw auto (het kan enkele dagen duren voordat de services worden geactiveerd).
4. Deactiveer in de auto de privacymodus om de verzending van diagnose-, onderhouds- en geolocatiegegevens toe te staan. Dit is noodzakelijk om de functionaliteit van de Connected Services mogelijk te maken. Activeer indien nodig de services in het infotainmentsysteem van de auto.