VAKANTIE CHECK & GO!

Zorgeloos op vakantie in heel Europa

Met de Vakantie Check & Go is jouw Opel helemaal klaar voor een zorgeloze rit naar je favoriete vakantiebestemming in binnen-of buitenland. Naast een uitgebreide controle, ben je namelijk verzekerd van Opel Pechhulp in Europa*. Niet alleen tijdens je vakantie, maar 12 maanden lang!

Tijdens de Vakantie Check & Go wordt je auto op de meest vitale punten gecontroleerd, waaronder de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting, airconditioning en meer! Opel experts houden op een checklist bij of onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben voor vertrek. Eventuele mankementen kunnen snel en vakkundig worden verholpen, uiteraard alleen met jouw toestemming. Je kan daarbij rekenen op een heldere en scherpe prijsopgave.

Blijkt uit de check dat jouw auto aan alle veiligheidseisen voldoet, dan wordt Opel Pechhulp met Europa-dekking voor je geactiveerd. Zo ben je 24/7 verzekerd van de beste hulp onderweg. Maak snel een afspraak bij een Opel Servicepunt in de buurt en ga goed voorbereid op vakantie.

*Deze aanbieding loopt van 1 mei t/m 30 juni 2023.